Soul Diet

Soul Diet är hjälpen för dig som vill hitta Din personliga, intuitiva kostväg som är i harmoni med Dig!

I den djungel av kostinriktningar och skiftande råd och rön som finns, samt är i ständig förändring, så förstår jag om det kan kännas svårt att veta vilken kost som är lämpligast för dig, samt om du behöver kosttillskott, etc.

Under den här sessionen går vi igenom ett antal frågor och test för att få klarhet om vilken kost som passar Dig, din livsstil och din ålder. Efter sessionen så vet du vad du kan äta och inte. Du får också veta hur du gör för att maten ska harmoniera med dig när du inte kan välja maträtten själv.

Under vårt möte får du lära dig ett par olika verktyg som gör att du tydligt själv får klarhet i vilka kostval du ska göra i framtiden.

Den här sessionen handlar inte om att räkna kalorier eller att slaviskt följa en specifik diet, utan handlar om att hitta Din individuella kostväg samt att du själv får ett kraftfullt verktyg att lita på och som alltid ger dig tryggheten i dina kostval framöver. Allt för att du ska kunna maximera din hälsa, hålla din kropp i balans och känna att den är stark och vital. Sessionen tar ca 2-2,5 timmar. Är du redo att ta kommando över din hälsa och få tryggheten i att ha hittat Din kostväg och få verktyget till att alltid veta vad som är bäst för Dig? Vill du slippa hoppa på den ena kosttrenden/inriktningen efter den andra och sedan finna dig själv stå på ruta ett igen? Boka ditt inledande, kostnadsfria samtal som är utan förpliktelser.

Din investering: 1700 SEK

Kost som är i harmoni med dig

Din kost ska smaka gott, ge dig det du behöver och vara i harmoni med dig, samt ge dig energi och vitalitet.