Program & Kurser

Personlig utveckling för ett rikt och glädjefyllt liv

Program & Kurser

Här finns program och kurser för dig som vill satsa på din personliga utveckling och hälsa samt ge dig själv ett rikare och mer glädjefyllt liv. Ett liv där du gör dig fri från begränsande tankar och känslor och vågar satsa på dina drömmar och känner tilliten till att de blir verklighet.

Ditt bästa jag

Ditt Bästa Jag

Vill du leva ett mer inspirerande liv, ha flow och starkare intuition?

Känner du att det är dags att expandera och skapa livet utifrån dina drömmar med glädje och frihet istället för rädslor och tveksamhet? Vill du gå ett program som gör att du kan känna att du studsar upp ur sängen på morgonen för att du har så mycket inspiration? Då kan det här sommarprogrammet som går online vara precis det du letar efter.

Finn din livsväg

Vill du gå från förvirring och osäkerhet till klarhet, beslutsamhet och styrka vad gäller din livsväg? Då kan det här programmet vara rätt väg för dig. Ett sommarprogram som är lättillgängligt precis när du själv har tid och lust eftersom det går online.

Finn din livsväg
Din Livsväg

Din Livsväg- personlig coaching

Vill du hitta ditt livssyfte? Känner du dig osäker på vad du ska göra i ditt liv och vill få klarhet i det nu? Det här personliga och individuella coachingprogrammet hjälper dig både med klarhet om vad din livsväg är och med inspirationen, tryggheten och modet att gå den. 

Hälsa för livet

Vill du förbättra din hälsa och få flow i ditt liv nu? Då kan det här personliga coachingprogrammet vara rätt väg för dig. Det här är skapat för dig som vill hitta tillbaka till ditt guidningssystem och förbättra ditt hälsotillstånd på ett inspirerande sätt.

Hälsa för livet
Kärlek för livet

Kärlek för livet

Söker du din själsfrände?

Det här är ett program som hjälper dig att attrahera din livskamrat. I det här programmet får du bra verktyg, coaching och klarhet i din situation så att du kan attrahera rätt livskamrat!

Attraktions-
lagen

En workshop om attraktionslagen och hur den fungerar. Passar dig som vill förbättra ditt liv avsevärt och leva ditt liv medvetet. En workshop som ger dig verktyg för att lyckas få dina önskningar i din fysiska tillvaro.

Attraktionslagen

Tack för fördjupningen i LOA (anm: Attraktionslagen). Du kom med jättebra verktyg och tips! Nu förstår jag mycket bättre hur det fungerar och jag känner att jag lyckas mycket lättare uppnå det jag vill.

Kvinna, Uppsala

Du har förmågan och kraften att förändra ditt liv precis när som helst. Börja nu!