Program & Kurser

Personlig utveckling för ett rikt och glädjefyllt liv

Program & Kurser

Här finns program och kurser för dig som vill satsa på din personliga utveckling och hälsa samt ge dig själv ett rikare och mer glädjefyllt liv. Ett liv där du gör dig fri från begränsande tankar och känslor och vågar satsa på dina drömmar och känner tilliten till att de blir verklighet.

Din Livsväg

Din Livsväg

Vill du hitta ditt livssyfte? Känner du dig osäker på vad du ska göra i ditt liv och vill få klarhet i det nu? Eller vet du din väg men vågar inte gå den? Det här programmet hjälper dig både med klarhet om vad din livsväg är och med inspirationen och modet att gå den. 

Hälsa för livet

Det är lätt att tappa tron på sig själv och livet när kroppen och knoppen inte fungerar som önskat. Vill du förbättra din hälsa och få flow i ditt liv nu? Då kan det här programmet vara rätt väg för dig. Det här är skapat för dig som vill hitta tillbaka till ditt guidningssystem och förbättra ditt hälsotillstånd på ett naturligt och skonsamt sätt.

Hälsa för livet
Kärlek för livet

Kärlek för livet

Söker du din själsfrände? Har du svårt att attrahera en  partner som passar dig? 

Det här är ett program som hjälper dig att attrahera din livskamrat. Du kanske tillhör dem som har haft många relationer, men ingen av dem har fungerat, eller så har du levt ensam länge och längtar efter att få träffa den stora kärleken? I det här programmet får du bra verktyg, coaching och klarhet i din situation så att du kan attrahera rätt livskamrat!

Attraktionslagen

En workshop om attraktionslagen och hur den fungerar. Passar dig som vill veta mer om den och för dig som vill förbättra ditt liv och använda din kraft. En workshop som ger dig verktyg för att lyckas få dina önskningar i din fysiska tillvaro. Få även klarhet i varför det kan gå trögt att dra till dig det du vill.

Attraktionslagen

Tack för fördjupningen i LOA (anm: Attraktionslagen). Du kom med jättebra verktyg och tips! Nu förstår jag mycket bättre hur det fungerar och jag känner att jag lyckas mycket lättare uppnå det jag vill.

Kvinna, Uppsala

Du har förmågan och kraften att förändra ditt liv precis när som helst. Börja nu!