Om mig

Jana

OM Jana Livenmark

Det stora intresset för hälsa och personlig utveckling började med min egen resa. Jag hade som barn och ung kvinna problem med bl a eksem, ont i magen och svullnader i ögon som jag kom till rätta med på egen hand. Senare i livet fastnade jag i en livssituation som jag inte trivdes med och blev kvar i den situationen i flera år men bestämde mig till slut för att kasta mig ut och följa mitt hjärta. Det har jag aldrig ångrat. Med de verktyg, erfarenheter och kunskaper jag har nu, vet jag att vi kan transformera våra liv – leva våra drömmar, må bra och leva i flöde.

Jag har jobbat med hälsa och personlig utveckling sedan 2004. Under resans gång har jag arbetat som kroppsterapeut, coach och hälsorådgivare, men senare övergått till holistisk livscoaching. Mina personliga erfarenheter och de erfarenheterna jag har fått genom arbetet med klienter har gett mig mycket kunskap att dela med mig av. Jag har insett att våra tankar och känslor är de mest kraftfulla verktygen för välbefinnandet. Men de är också de som kan leda oss in i sjukdom!

Utbildningar som jag har med mig i bagaget är Rapid Transformational Therapy (RTT), Kroppsterapeututbildning, Hälsorådgivning, Reconnective Healing, Diplomerad Numerolog och jag har en universitetsexamen i Personal- och arbetsvetenskap och har läst örtmedicin och en hel del annat. Det som beskriver min profession bäst är Holistic Transformational Coach.

Jag finns här för dig, för att hjälpa dig hitta din väg till att leva det liv du kommit hit för.

Välkommen att boka en första kostnadsfri session på 30 minuter via telefon med mig för att se hur jag kan hjälpa dig och ge dig en kort session, samt för att se om vi fungerar bra tillsammans inför eventuell fortsatt coaching.

När DU förändras, så förändras allt!