Jana Livscoach Holistic Transformational Coaching

Kunskap & Service

Jag har de senaste 35 åren haft ett intresse för hur världen och hur vi människor fungerar och varför vi är här. Jag har också sökt efter nycklarna till hälsa, lycka, kärlek, harmoni och frihet.

Som ung kände jag mig alltid annorlunda. Jag hade också problem med min hälsa och lågt självförtroende. Det här drev mig så småningom till att hitta lösningar, både för mig själv och för andra i liknande situation. Det ledde mig in på utbildningar inom hälsa och personlig utveckling samt fördjupning i en hel del böcker inom samma områden. Mina kunskaper och erfarenheter som jag har samlat på mig, samt de gåvor jag har fått, delar jag med mig av genom de tjänster jag erbjuder. Det är min livsuppgift. 

Må bra

Mitt uppdrag

Jag arbetar med kvinnor som vill förbättra sin hälsa och som vill hitta sitt livsflow, leva sitt liv i mer glädje, frihet, harmoni och kärlek. Kvinnor som vill ha ett fantastiskt och givande liv helt enkelt, och genom det inspirera andra. Livet ska vara fantastiskt.

Min resa

Att göra mig fri från gamla inlärda mönster som hindrar, andras åsikter och hur man ”borde vara”, har varit en inte alltid så enkel men intressant och nödvändig resa som fortsätter. Den resan i personlig utveckling i kombination med allt jag har gjort genom kost och kosttillskott har hjälpt mig med min egen hälsa och att leva ett liv som består av mer kärlek, harmoni och förståelse. Jag har återfått en starkare intuition och en trygghet i mina beslut och det jag kan hjälpa andra med. Min livsresa har också inneburit att jag idag kan ha harmoniska relationer med personer som tidigare varit utmanande.

På min fritid vistas jag gärna i naturen – våren är favoritårstid. Växter och djur ger mig harmoni och glädje. Jag gillar även dans, design och kreativt skapande. Skapandet har kommit till uttryck i att arbeta med lera – keramik, tillverkning av egna ekologiska hudvårdsprodukter (har även kurser i det lite då och då), renovera gamla möbler, skapa blomsterarrangemang, pyssla om växter och driva upp dem från små skott, heminredning, utveckling av hemsidor, vara hobbyfrisör, laga mat utifrån rena råvaror, baka och göra alternativa fikabröd samt annat sött & gott.

Jana Livenmark Coaching

Kvalifikationer & arbete

Jag hjälper mina klienter att skifta det som orsakar fysiska, känslomässiga och mentala obalanser och få dem till höjd energinivå, få livsflow, nya insikter, klarhet och att leva Sanningen inom sig själva.

Mina kunskaper inom personlig utveckling och hälsa började redan under tidiga 90-talet men sedan 2004 har jag yrkesmässigt hjälpt både kvinnor och män till bättre välmående, frihet från begränsande tankemönster och hälsoproblem, till att uppleva livsflow. Det började med ett arbete som kroppsterapeut och hälsorådgivare och har utvecklats i olika steg till att idag jobba som livscoach för kvinnor. Alla sessioner görs online via Zoom – ett bekvämt och praktiskt sätt både för dig och mig, som är lika effektivt som om vi hade setts. Förutom enskilda sessioner så håller jag även föreläsningar och kursverksamhet inom personlig utveckling.

Utbildningar som jag har med mig från min livsresa hittills är certifiering i Rapid Transformational Therapy (sker under hypnos), Diplomerad Kroppsterapeut och Hälsokonsult, Diplomerad Reconnective Healer samt Diplomerad Numerolog. Dessa utbildningar är kombinerade med ett flertal kortare kurser samt fördjupningar i mycket litteratur. Alla utbildningar och den erfarenhet jag har fått på vägen genom mina klienter och min egen resa har hjälpt mig att hitta mitt sätt att arbeta för att hjälpa Dig på ett så bra sätt som möjligt.

Jag har även en universitetsexamen i Personal- och arbetsvetenskap och har ägnat mig åt rekrytering och andra personalfrågor i större organisationer några år, innan jag blev egenföretagare. Mitt yrkesliv var mycket skiftande som ung, så jag har provat på att arbeta med många olika saker inom olika branscher innan jag började studera på universitetet. Det är en rikedom jag inte vill vara utan.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter via telefon med mig för frågor kring mina tjänster eller för att ta reda på hur jag kan hjälpa Dig.

Transformerande Coachning

Söker du en person som kan hjälpa Dig med ditt välbefinnande och att leva utifrån ditt Sanna jag, den du kom för att vara, samt bli fri från såväl medvetna som omedvetna tankemönster som inte tjänar dig, bli fri från negativa ”malande” känslor och energier? Söker du en person som kan hjälpa dig att hitta ditt flow, leva i större glädje och inspiration, se ditt liv med nya ögon som får dig att sprudla? Vill du göra dig fri från det som får dig att känna dig begränsad och håller dig i en livssituation som inte berikar Livet? Har du utmaningar med din hälsa – fysiskt eller känslomässigt? Är svaret ja på någon av frågorna så kan jag vara rätt person att hjälpa dig genom transformerande coachning. Läs vidare för att ta reda på det genom att klicka på knappen nedan.