Jana Livscoach Holistic Transformational Coaching

Kunskap & Service

Jag har de senaste 35 åren haft ett intresse för hur världen och hur vi människor fungerar och varför vi är här. Jag har också sökt efter nycklarna till hälsa, lycka, kärlek, harmoni och frihet.

Som ung kände jag mig alltid annorlunda. Jag hade också problem med min hälsa och lågt självförtroende. Det här drev mig så småningom till att hitta lösningar, både för mig själv och för andra i liknande situation. Det ledde mig in på utbildningar inom hälsa och personlig utveckling samt fördjupning i en hel del böcker inom samma områden. Mina kunskaper och erfarenheter som jag har samlat på mig, samt de gåvor jag har fått, delar jag med mig av genom de tjänster jag erbjuder. Det är min livsuppgift. 

Må bra

Mitt uppdrag

Jag arbetar med kvinnor som vill förbättra sin hälsa och som vill hitta in till sin inre kraft, samt leva sitt liv i mer glädje, frihet, harmoni, hälsa och kärlek. Kvinnor som vill göra skillnad och inspirera andra. Vilket sker när man lever genom sin inre kraft.

Min resa

Att göra mig fri från gamla inlärda mönster som hindrar, andras åsikter och hur man ”borde vara”, har varit en inte alltid så enkel men intressant och nödvändig resa som fortsätter. Den resan i kombination med allt jag har gjort genom kost och kosttillskott har hjälpt mig med min egen hälsa och att leva ett liv som består av mer kärlek, harmoni och förståelse. Min livsresa har också inneburit att jag idag kan ha harmoniska relationer med personer som tidigare varit utmanande. Personlig utveckling är en spännande och ständigt pågående process. Vi blir aldrig färdiga.

På min fritid intresserar jag mig bl a för dans, design och kreativt skapande. Skapandet har kommit till uttryck i tillverkning av egna ekologiska hudvårdsprodukter (även haft kurser i det), renovera gamla möbler, heminredning, utveckling av hemsidor (både jobb- och hobbygrej), vara hobbyfrisör, laga mat utifrån hälsofrämjande och rena råvaror, baka och göra alternativa fikabröd samt annat sött & gott.

Jana ligger pa bryggan

Kvalifikationer & arbete

Jag är intuitiv och guidar mina klienter till att få fram det som orsakar fysiska, känslomässiga och mentala obalanser, samt få blockeringarna eliminerade så att lättnad och energiflöde infinner sig. Jag hjälper mina klienter till nya insikter och att hitta svaren inom sig själva. Det som är Sanningen inom dem.

Sedan 2004 har jag yrkesmässigt hjälpt både kvinnor och män till bättre välmående, frihet från begränsande tankemönster och hälsoproblem. Det började med ett arbete som kroppsterapeut och hälsorådgivare och sedan övergick jag till att jobba som intuitiv livscoach och terapeut, med det jag kallar Holistic Transformational Coaching. När jag pratar om holistisk coaching så menar jag att jag arbetar utifrån fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt perspektiv. Alla sessioner görs online via Zoom – ett bekvämt och praktiskt sätt både för dig och mig, som är lika effektivt som om vi hade setts. Förutom livscoaching och terapeutiska sessioner så håller jag även föreläsningar och kursverksamhet inom personlig utveckling.

Utbildningar som jag har med mig från min livsresa hittills är certifiering i Rapid Transformational Therapy (Inkluderar hypnos), Diplomerad Kroppsterapeut och Hälsokonsult, Diplomerad Reconnective Healer samt Diplomerad Numerolog. Utöver dessa utbildningar, så har jag genomgått ett flertal mindre kurser och fördjupat mig i mycket litteratur, samt arbetat fram olika metoder och tekniker som jag funnit effektiva i mitt uppdrag att hjälpa mina klienter.

Jag har även en universitetsexamen i Personal- och arbetsvetenskap och har arbetat med rekrytering och andra personalfrågor i större organisationer några år, innan jag blev egenföretagare. Mitt yrkesliv var mycket skiftande som ung, så jag har provat på att arbeta med många olika saker inom olika branscher innan jag började studera på universitetet. Det är en rikedom jag inte vill vara utan.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter via telefon med mig för frågor kring mina tjänster eller för att ta reda på om vi skulle kunna fungera bra inför ett eventuellt arbete tillsammans.

Holistic Transformational Coaching

Söker du en person som kan hjälpa dig med ditt välbefinnande och att leva utifrån ditt Sanna jag, den du kom för att vara, samt bli fri från såväl medvetna som omedvetna tankemönster som inte tjänar dig, bli fri från negativa ”malande” känslor och energier? Söker du en person som kan hjälpa dig att göra dig fri från det som gör att du känner dig begränsad och håller dig i en livssituation som inte berikar Livet? Har du utmaningar med din hälsa – fysiskt eller känslomässigt? Är svaret ja på någon av frågorna så kan jag vara rätt person att hjälpa dig. Läs vidare för att ta reda på det genom att klicka på knappen nedan.