Om mig

Jana

OM Jana Livenmark

Det stora intresset för hälsa och personlig utveckling började med min egen resa. Jag hade som barn och ung kvinna problem med bl a eksem, ont i magen och svullnader i ögon som jag kom till rätta med på egen hand. Senare i livet fastnade jag i en livssituation som jag inte trivdes med och blev kvar i den situationen i flera år men bestämde mig till slut för att kasta mig ut och följa mitt hjärta. Det har jag aldrig ångrat. Min resa har varit intressant och med de verktyg, erfarenheter och kunskaper jag har nu, vet jag att vi snabbt kan transformera våra liv.

Jag har drivit eget sedan 2004 och arbetat som kroppsterapeut, coach och hälsorådgivare i många år. Min erfarenhet har gett mig mycket kunskap att dela med mig av. Jag har insett att våra tankar och känslor är de mest kraftfulla verktygen för välbefinnandet. Men de är också de som kan leda oss in i sjukdom! Dina tankar och känslor är skapare av din verklighet. Kosten vi äter är underordnad dina tankar och övertygelser. Med det sagt, underskattar jag förstås inte maten vi äter. Allt är energi och vissa livsmedel har betydligt bättre energi än andra. Men vad du tänker, tycker, tror och känner är av ännu större betydelse. Det är också viktigt att följa sitt hjärta, sin inre röst. Du ska satsa på att göra det du brinner för och älskar att göra. Om du ignorerar det skapar du lätt obalanser i ditt välmående som kan leda till sjukdom och psykiska problem.

Jag älskar att lära mig nya saker om människans psykologi, hälsa och hur vi är sammanlänkade med allt i universum. Jag läser därför mycket om det som handlar om personlig utveckling, hälsa och går även kurser titt som tätt.

Jag är coach, Rapid Transformational Therapy Practitioner (RTT), Kroppsterapeut, Hälsorådgivare, Reconnective Healer, Numerolog och jag har en universitetsexamen i Personal- och arbetsvetenskap och har läst lite örtmedicin och en hel del annat. Allt det kan jag ju inte skriva på mitt visitkort, så jag kallar mig Holistic Transformational Coach, just för att jag coachar människor utifrån ett holistiskt arbetssätt som kan skapa varaktiga resultat i deras liv och som gör att de kan leva sitt liv utifrån frihet och följa sin livsväg.

Jag finns här för dig, för att hjälpa dig hitta din väg till att leva det liv du kommit hit för. Jag hjälper till att transformera rädslor, hälsoutmaningar eller andra omständigheter till klarhet, inspiration, kraft och mod. Jag coachar dig till ett liv som får dig att känna dig fri.

Välkommen att boka en första kostnadsfri session på 30 minuter via telefon med mig för att se hur jag kan hjälpa dig och ge dig lite coaching, samt för att se om vi fungerar bra tillsammans inför eventuell fortsatt coaching.

När DU förändras, så förändras allt!