Om mig

Jana Livenmark

OM Jana Livenmark

Jag är här för att hjälpa dig att förändra ditt liv eller starta igång ditt företag! Om du längtar efter förändringar och är motiverad.

Det stora intresset för hälsa och personlig utveckling började med min egen resa. Jag skapade olika fysiska problem som barn och tonåring. Senare i livet fastnade jag i en livssituation som jag inte trivdes med och blev kvar i den situationen i flera år men bestämde mig till slut för att kasta mig ut i det okända. Det har jag aldrig ångrat. Med de verktyg, erfarenheter och kunskaper jag har nu, inser jag att vi snabbt kan transformera våra liv!

Jag har arbetat som terapeut, coach och hälsorådgivare i många år. Min erfarenhet har gett mig mycket kunskap att dela med mig av. Jag har insett att våra tankar och känslor är de mest kraftfulla verktygen för välbefinnande. Men de är också de som kan leda oss in i sjukdom! Dina tankar och känslor är skapare av materia. Kosten vi äter är underordnad dina tankar och övertygelser. Med det sagt, underskattar jag förstås inte maten vi äter. Allt är energi och vissa livsmedel har betydligt bättre energi än andra. Men vad du tänker, tycker, tror och känner är av ännu större betydelse! Det är också viktigt att följa ditt hjärta, ditt sanna jag. Du ska satsa på att göra det du brinner för och älskar att göra. Om du ignorerar det skapar du obalanser i ditt välmående som kan leda till sjukdom och psykiska problem. Jag älskar att lära mig nya saker om människans psykologi, kropp och själ, och hur vi är sammanlänkade med allt i universum.

Jag är coach, Rapid Transformational Therapy Practitioner (RTT), Numerolog, Kroppsterapeut, Hälsorådgivare, Healer, och jag har en universitetsexamen i Personal- och arbetsvetenskap. Allt det kan jag ju inte skriva på mitt visitkort, så jag kallar mig Holistic Transformational Coach just för att jag coachar människor i att uppleva holistisk, snabb transformation som skapar varaktiga resultat i deras liv och företag. Även om jag har studerat mycket (jag är den ständiga eleven), fått diplom och certifikat och tycker att utbildning ofta är viktig, är jag övertygad om att utbildning inte alltid handlar om universitetsexamen och certifikat. Det handlar mycket om livserfarenhet, att vara sann mot oss själva och göra vad vi verkligen älskar att göra. Om du älskar att göra något och gör det från ditt hjärta, kommer du att bli bra på det.

Jag finns här för dig, för att hjälpa dig att leva ett rikt och spännande liv! Rikedom handlar inte bara om pengar – det kan handla om rikedom i upplevelser, kunskap, erfarenheter, relationer etc. Jag coachar människor att bli av med blockeringar och rädslor som håller dem tillbaka och hjälper dem att nå sina drömmar och mål. Helt enkelt att leva sitt liv till fullo! Många människor har begränsande övertygelser om sig själva, men faktum är att du kan ha det liv du önskar, det förhållande du längtar efter, arbeta med det du älskar och ha den hälsa och rikedom som ger dig frihet! Men du behöver inte ta dig dit den långa och svåra vägen – du kan välja ett enklare och snabbare sätt.

Är du redo för förändring? Ta steget nu!

Jag jobbar med dig via Skype – ett smidigt verktyg som gör att du slipper åka någonstans och kan vara hemma och sitta i din favoritfåtölj men ändå känna att coachingen nästan blir som om vi hade träffats. Välkommen att boka ett första kostnadsfritt samtal med mig för att se hur jag kan hjälpa dig, samt för att se om vi är ett bra team.

 

När DU förändras, så förändras allt!

Stäng meny