Programmet Livsflow

Nu kommer äntligen mitt live onlineprogram för kvinnor! Programmet Livsflow är skapat för att få ett lättsamt flöde och leva ett utvecklande, glädjefyllt, kreativt, men också friskt liv. Programmet fokuserar på helheten och hjälper dig att transformeras så att du älskar ditt liv och lever med tillit. Tillit är ofta  det som saknas i livet. Rädsla, tvivel och oro för olika saker är oftare dominant.

Helhetsprogrammet Livsflow är för dig som vill utveckla din tillit och intuition, må bra, få inspiration, samt få ny kunskap inom hälsa och personlig utveckling. Det är för dig som vill hitta vägen till glädje, lätthet och kärlek istället för att  falla in i återkommande invanda mönster och tankar som inte leder dig dit du vill. Jag tar dig med på en resa där du får tillgång till din inre visdom, kreativitet, uppnår eller bibehåller en god hälsa och upptäcker din livsväg/kall. Om du inte redan har gjort det.

Varje vecka får du tillgång till videos med olika innehåll som hjälper dig i din personliga utveckling. Du får även tillgång till  frekvenskorrigerande morgon- och kvällsmeditation att ladda ner – en hjälp för dig att meditera på ett enkelt, men effektivt sätt. Meditation är en viktig nyckel till att förändra dina livsmönster och börja leva i harmoni och flöde. Du får tillgång till värdefulla tjänster som är en stor hjälp i att leva med fokus på glädje och kärlek samt förverkliga dina drömmar och mål. Vi människor tenderar att falla in i rutiner och mönster som är så invanda, att de är en naturlig del av tillvaron att vi inte ens reflekterar över om de tjänar oss eller inte. Det är också lätt att irritera sig på andra, döma samt reagera på allt möjligt som sker i livet. Vore det inte underbart att istället känna ett lugn och en känsla av kraft och balans trots situationer som gärna triggar? Det här programmet kan verkligen hjälpa dig att bryta dessa invanda mönster och skapa nya vanor och nya tankemönster som tjänar dig.

Det är enklare att skapa förändringar när man får hjälp och inspiration. Det är också enklare att skapa förändringar när man möter fler med samma mål. Livsflow är tänkt att ge dig just detta.

 

Copyright 2024 © Jana Livenmark. All rights Reserved

Den här hemsidan använder kakor.