Coachning

Intuition & Attraktionslagen

She who lives in harmony with herself, lives in harmony with the Universe.

Från Marcus Aurelius citat (He.., …himself,…)

Hälsocoachning 1-2-3

Vill du komma tillrätta med hälsoproblem?

Vi jobbar i tre steg:

1. Identifiering av orsaken

2. Läkande sessioner

3. Vägen framåt så att inte ohälsa uppstår igen

Jag har under en begränsad tid ett reducerat pris på mina sessioner av den anledningen att många lever i en tuffare tillvaro nu med höjda räntor, matpriser etc.

Pris per session: 450-700 KR (beroende på typ av session)

Alla sessioner som jag erbjuder på min hemsida genomför jag online via Zoom – tryggt och utifrån dina behov. Är du redo att skapa bättre hälsa för dig själv? Boka ett kostnadsfritt inledande samtal för att ta reda på om det jag erbjuder skulle passa.

Livsvägscoachning

Vill du ha klarhet över vad du ska göra i ditt liv? Det som är din livsväg handlar inte alltid om yrke/arbete. Du har kommit hit till jorden av en anledning och den anledningen finns alltid oavsett om du är yrkesverksam eller inte. Din väg i livet kan dessutom ändras flera gånger under livsresan. Det som var rätt vid ung ålder kan vara fel vid en senare ålder.

Jag har under en begränsad tid ett reducerat pris på mina sessioner av den anledningen att många lever i en tuffare tillvaro nu med höjda räntor, matpriser etc.

Pris per session: 450 KR

Alla sessioner som jag erbjuder på min hemsida genomför jag online via Zoom – tryggt och utifrån dina behov. Är du redo att skapa förändring i ditt liv, eller bara få veta mer om mina sessioner? Boka ett kostnadsfritt inledande samtal för att ta reda på om det jag erbjuder skulle passa.

Livscoach Kvinnor

Take back your wellbeing and freedom that is your human blueprint.