Kurser

Förändra ditt liv

Lev i LivsFlow

Kursen Lev i Livsflow är för dig som vill känna mer tillfredsställelse, glädje, magi och flöde i livet. Kursen är också för dig som vill ha bättre hälsa, mer kreativitet samt ett mer utvecklande och intressant liv. Genom kursen stärker du din intuition, har möjlighet att ha bättre relationer med din partner, arbetskamrater och närstående. Ja, Lev i Livsflow ger dig bra kunskap och verktyg för att leva livet roligare, mer tillfredsställande och utifrån den DU verkligen är och kom hit till jorden för att vara. Den ger dig inspirationen och klarheten som gör att du kan se din enklare och mer tillfredsställande väg framåt tydligt. 
 
Lev i Livsflow har 6 tillfällen/delar online att ta del av i form av videos när du själv har tid, en del skriftligt material samt ljudfiler i form av effektiva hypnomeditationer att ladda ner och lyssna på. 
Lev i Livsflow är enkel att delta i, du behöver inte logga in på någon medlemssida eller komma ihåg lösenord. Du behöver heller inte vara med i någon Facebook-grupp. Istället får du via mail en länk till varje kursavsnitt varje vecka, så att du enkelt kan klicka på länken för att ta del av videon och kursmaterialet. Ett av tillfällena är live där det är frågor från kursdeltagarna som besvaras.
 
  • Kurstillfällena med videos får du via länk att titta på när du själv har tid. Varje tillfälle har ca 1-1,5 timmes video.
  • Du får kunskap och verktyg som hjälper dig till DITT LIVSFLOW.
Ingen kurs just nu.
 

Vad andra har sagt:

”Livsförändrande! Fått många tankeställare och aha-upplevelser.”  Kristina

”Fått hjälp att ta mig ur den negativa spiralen jag levt under i många år. Jana är en jättebra föreläsare/kurshållare som bjuder på sig själv och många skratt. Hon har en gedigen kunskapsnivå och vet av egen erfarenhet vad hon pratar om.”  Margareta