Jana

Gör du ditt liv svårare än det behöver vara? Den där känslan av att nuläget i livet inte är tillräckligt tillfredsställande i vissa avseenden och du tycker dig paddla mot strömmen. Du är frustrerad! Du kommer aldrig dit du vill – du paddlar och paddlar. Det har hänt mig många gånger, och de flesta har nog upplevt denna situation. Gånger när jag har jobbat för mycket för att ta mig dit, för att upptäcka att vägen dit är kantad av problem och frustration. Man är i ett tillstånd av motstånd! Då liksom tappar man lusten och livet känns som en brottningsmatch. Ja, i alla fall så som jag tänker mig att en sådan känns 🙂 Känner du igen dig?

Att hitta ro och känna dig tillfreds i det nuläge du har, samt ha tillit till att allting är som det ska och blir som du vill att det ska bli av det som du kan påverka, är nyckeln till att få flow och röra dig medströms igen. När frustrationen och oron finns där så är det inte särskilt vettigt att fortsätta på det spåret. Att jobba i motström ger aldrig bra resultat.

Alla kan leva ett liv i glädje och frihet, fri från vårt mentala fängelse, men många gånger är vi fast i gamla mönster, övertygelser och sanningar som hindrar vårt livsflöde. Ju oftare vi lever i livsflöde, desto längre håller vi oss unga och friska. Mer motstånd = snabbare åldrandeprocess.

Hur kan man hålla sig i sitt livsflöde när livet har så många ”måsten” och saker att oroa sig för? Det finns alltid uppgifter som känns mindre kul att göra i livet, men som ska (bör) göras. Genom att hitta en bra känsla i varför uppgiften ska göras så kan du åter skapa harmoni i din kropp. Oron är när du inte är närvarande i nuet, utan istället tänker på negativa scenarion i framtiden. Oron kommer ofta från tidigare upplevelser där ditt undermedvetna har programmerats på ett visst sätt.

Har du svårt att hitta ditt flöde, upplever du att du har rädslor och blockeringar som försvårar? Du är varmt välkommen att boka ett samtal med mig, om du vill veta vad jag kan hjälpa dig med.

 

© 2018 Jana Livenmark

DISCLAIMER & integritetspolicy

×
×

Kundvagn

Varukorg