Personligt coachingprogram
-Kärlek för livet-

Kärlek för livet - ett personligt coachingprogram

Ett 4-veckors transformationsprogram för att attrahera din själsfrände. Personlig coaching är den mest effektiva och snabba vägen till transformation. Dra till dig din livskamrat, den person som passar dig perfekt. Partnern som du känner att du kan vara dig själv med fullt ut, utan att det blir krystat eller konstigt. Upplev den härliga känslan av att relationen känns enkel, att ni förstår varandra och har samma värderingar. Den du upplever underbar lyckokänsla att vara tillsammans med! Attrahera relationen som känns fantastisk och självklar.

Du får under programmets gång både personlig coaching via Zoom och skräddarsydd coaching via material som skickas till din inkorg. Ett holistiskt program för att attrahera den rätta kärleken – din själsfrände.

Programinnehåll:

 

  • Få klarhet i anledningen till varför du inte lever med din livskamrat ännu och hur du ändrar på det.
  • 3 sessioner personlig coaching som utförs via Zoom och telefon. Dessa sessioner består av en hypnos-session eller personlig coaching utifrån vad som passar dig och din situation, samt ytterligare 2 personlig coaching-sessioner via telefon. Samtliga sessioner hjälper dig att förändras, höjer din vibration och ger dig guidning, klarhet samt inspiration och förbättrad intuition.
  • En effektiv, personligt anpassad hypnomeditation att lyssna på som förändrar dina tankemönster och höjer din vibration. 
  • En hypnomeditation som hjälper dig att attrahera din själsfrände. 
  • En pdf: Kärlek och attraktion – vägen till din själsfrände.
 
Din investering: 2 750 SEK 
 
(Programmets värde är 4 050 SEK vid köp av separata delar.)

 

Startdag efter överenskommelse. Du anmäler dig till programmet genom att fylla i formuläret via länken nedan. Din anmälan är inte bindande. Programmet inleds med ett telefonsamtal. Först efter det så tar vi ett beslut om ett samarbete. Personkemin är viktig för ett bra resultat.

Genom att fylla i uppgifterna i din anmälan så godkänner du hanteringen av dina personuppgifter. 

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Denna websida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. När du surfar på websidan så godkänner du dem.

Registrera dig för att
få nyheter & Erbjudanden

Få ett kostnadsfritt 3-dagars detoxprogram som rensar ut slagg och toxiner ur din kropp. Ett effektivt program att använda om och om igen.

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du hanteringen av dina uppgifter samt godkänner att ta emot nyheter och erbjudanden.