Holistic transformational COACHING

What you seek is seeking you.

Rumi

Coaching för dig

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt undermedvetna. Dina djupaste övertygelser finns där och styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt medvetna sinne och ditt undermedvetna sinne inte samarbetar och är i samklang med varandra så upplever du motstånd i ditt liv med rädslor, frustration, ilska etc, som ett resultat.

Holistic Transformational Coaching är en holistisk och effektiv process där jag hjälper dig att hitta din kärna – det som verkligen är du. Jag vägleder dig i det du behöver för att ta dig vidare i livet eller med ditt företag, hjälper dig att hitta inspirationen och idéerna, frigöra blockeringar, rädslor och negativa tankar. Coachingen förändrar dina gamla mönster och höjer din vibration (eller snarare rensar bort osanningar så att du åter kan vibrera i din rätta frekvens), den optimerar hälsan, kraften och fokuset. Det är dags att leva dina drömmar och utveckla din potential nu! Den coaching jag erbjuder är en unik och holistisk process som är resultatet av all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under årens lopp.

Anledningen till de snabba och djupa förändringarna är att vi hittar orsaken till problemet/problemen och åtgärdar det/dem och omprogrammerar med nya, bättre vanor och tankar. Du upplever en klarhet, lätthet och mer energi. Du blir inspirerad och motiverad. Coachingen hjälper dig också att hitta din inre styrka och öka din intuition, hjälper dig att se vägen framåt och slipper famla och känna osäkerhet i vart du ska. Du triggas inte längre av förflutna händelser och du kan snabbt känna att nya tankar har kommit på plats vilket gör att du kan optimera din hälsa, känna dig trygg i dig själv och du får en nytändning i ditt liv med nytt fokus och en ny väg.

Jana har så mycket att dela med sig av. Hon är som en vandrande kunskapsbank! Den kunskap och erfarenhet inom områdena hälsa och personlig utveckling som hon har är otroligt stor och hon är engagerad, noggrann och skicklig på det hon gör.

Joakim Kyllengård

Vad du kan få hjälp med

Fri och balanserad
Frihet och hälsa
business-1067978_1920

Optimera din hälsa

Vänd din ohälsa till hälsa! Oavsett vilka hälsoutmaningar du har så kan du vända dem.

Hitta din livsväg

Hitta din livsväg och lev på den! Gör skillnad i världen på ditt vis. Välj att leva utifrån den du är.

Eget företag

Låt ditt frihetsbehov ta plats i ditt liv – starta eget, eller utveckla ditt företag, på villkor som fungerar för dig.

Du har hittat hit av en anledning

Vad fick dig att läsa denna sida? Du är redo för förändring i ditt liv, eller hur? Du är redo att vara den du verkligen är. Då är det nu du ska boka en kostnadsfri provsession (telefonsamtal) med mig! Ta chansen, boka nu genom länken nedan.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny
×
×

Kundvagn