Holistic transformational COACHING

What you seek is seeking you.

Rumi

Coaching för dig

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av dina automatiserade tankar och känslor. Dina tankar, känslor och handlingar är mönster som du lärt dig och präglats av under livets gång. Om ditt präglingsstyrda jag inte är i samklang med ditt inre jag, så upplever du motstånd i ditt liv. Du har inte ett enkelt flöde och det går långsamt med att manifestera dina önskningar och drömmar. Resultatet av det kan vara känslor av irritation, oro, rädslor, frustration, ilska, dåligt självförtroende, obalanser i hälsan, dåligt med inspiration, avundsjuka, svartsjuka, dömande etc.

Med Holistic Transformational Coaching hjälper jag dig att förändra dina tanke- och känslomönster, frigöra dig från dina mentala hinder, för att istället vara kraftfull, kreativ och ha goda idéer och en härlig livslust och livssyn. Coachingen hjälper dig att känna dig fri från begränsande präglingar och ger dig mod och inspiration att skapa det liv du önskar leva. Du blir en mer harmonisk och glädjefull person. Jag hjälper dig att höja din vibration och återta din egen starka kraft och starka intuition – den kraft och intuition som du föddes med.

Jag jobbar med dig via Zoom – ett smidigt sätt som gör att du slipper åka någonstans och kan vara hemma och sitta i din favoritfåtölj, men ändå känna att coachingen nästan blir som om vi hade träffats. Ett annat alternativ är, om det passar dig bättre, att jag kommer hem till dig. Den lösningen gäller inom Västerås, eller beror på vilken coaching du vill ha. Se längre ner på sidan.

Välkommen att boka en första kostnadsfri session på 30 minuter via telefon. Ett bra sätt för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig, men också för att ge dig ny inspiration och för att se om vi fungerar bra tillsammans inför eventuell fortsatt coaching.

Jana har så mycket att dela med sig av. Hon är som en vandrande kunskapsbank! Den kunskap och erfarenhet inom områdena hälsa och personlig utveckling som hon har är otroligt stor och hon är engagerad, noggrann och skicklig på det hon gör.

Joakim Kyllengård

Vad du kan få hjälp med

Frihet och hälsa
Din livsväg
Attrahera din livskamrat

ditt Bästa jag

Var den du verkligen är – må bättre och upplev frihet och glädje.

din livsväg

Bli klar över ditt livssyfte och lev på det! Välj att leva utifrån den du verkligen är.

livskamrat

Attrahera livskamraten, den person som verkligen är rätt för dig.

Olika former av Coaching

Jag erbjuder både personlig coaching och olika program och kurser. Vilket passar dig bäst? Personlig coaching innebär coaching via Zoom eller hembesök*. Läs mer om mina tjänster här

För bästa resultat vid personlig coaching så rekommenderar jag coachingpaket eller intensivcoaching. Storleken på paketen får du mer information om under den kostnadsfria telefonsessionen. Intensivcoaching innebär längre sessioner under flera dagar. 

 

* Hembesök gäller inom Västerås, eller, vid intensivcoaching, inom 30 mil från Västerås.

Vill du veta mera om min coaching? Klicka vidare nedan för att boka ett telefonsamtal med mig.

Du har hittat hit av en anledning

Vad fick dig att läsa denna sida? Är det dags för en tydlig förändring i ditt liv? Då har du möjlighet att boka en kostnadsfri telefonsession på 30 minuter med mig för att få en kort session på din väg men också för att se om vi är ett bra team för eventuell vidare coaching. Inga förpliktelser.

 Ser fram emot att samtala med dig.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat