Holistic transformational COACHING

You are allowed to be both a masterpiece and a work in progress simultaneously.

Holistic Transformational Coaching

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt undermedvetna. Dina djupaste övertygelser finns där och styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt medvetna sinne och ditt undermedvetna sinne inte samarbetar och är i samklang med varandra så upplever du motstånd i ditt liv med rädslor, frustration, ilska etc, som ett resultat. Du kan även få hälsoproblem och psykiska obalanser. Hälsoproblem kan ju även finnas redan från barnsben och de begränsar ofta tillvaron. Det kan vara svårt att planera in aktiviteter, resor och fungera fullt ut på jobbet. Men det finns hopp!

Holistic Transformational Coaching är en holistisk och effektiv process där jag hjälper dig att komma i balans och hitta din kärna – det som verkligen är du. Jag vägleder dig till att komma åt dina blockeringar, rädslor och negativa tankar och transformera dem och förändra dina energier. Jag coachar dig till att få inspirationen och fokuset tillbaka. Processen innehåller flera mycket kraftfulla verktyg och läkningsmetoder som förändrar dina gamla mönster och höjer din vibration. Den innehåller även andra verktyg som kompletterar mycket bra för att optimera hälsan och hitta din unika livsväg, Jag kan guida dig till att hitta din väg så att du kan känna hur stark din inneboende kraft faktiskt är. Det är dags att leva dina drömmar och utveckla dig själv nu. Den coaching jag erbjuder är en unik process som är utsprungen ur all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under årens lopp. Ett av verktygen som jag använder i min process är Rapid Transformational Therapy, RTT. Ett kraftfullt verktyg som innefattar hypnos.

Anledningen till de snabba och djupa förändringarna är att man under processen hittar orsaken till problemet/problemen och åtgärdar det/dem och omprogrammerar med nya, bättre vanor och tankar. Du upplever en klarhet och energi. Du blir inspirerad och motiverad. Coachingen hjälper dig också att hitta din inre styrka och öka din intuition. Du triggas inte längre av förflutna händelser och du har nya tankar vilket gör att du kan, i kombination med mina andra verktyg, snabbt återfå din hälsa, uppleva frihet och uppnå dina mål och drömmar. Du blir trygg i dig själv och får en nytändning i ditt liv med nytt fokus och en ny väg.

Vad du kan få hjälp med

Hitta din livsväg

Hitta din livsväg och lev på den! Gör skillnad i världen på ditt vis.

Optimera din hälsa

Vänd din ohälsa till hälsa! Oavsett vilka hälsoutmaningar du har så kan du vända dem.

Eget företag

Låt ditt frihetsbehov ta plats i ditt liv – starta eget på villkor som fungerar för dig.

HOLISTIC TRANSFORMATIONAL COACHINGPAket

Jag vill att du ska få ut mesta möjliga av den livscoaching jag erbjuder. Därför har jag satt ihop coachingpaket som är framtagna för olika behov. Jag kan även ge singelsessioner om behovet är litet. Kontakta mig för att få veta mer om mina paket och vad som kan passa just dig. Du är även välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig, samt om du och jag är ett bra team.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny