Holistic transformational COACHING

You are allowed to be both a masterpiece and a work in progress simultaneously.

Holistic Transformational Coaching

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt undermedvetna. Dina djupaste övertygelser finns där och styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt medvetna sinne och ditt undermedvetna sinne inte samarbetar och är i samklang med varandra så upplever du motstånd i ditt liv med rädslor, frustration, ilska etc, som ett resultat.

Holistic Transformational Coaching är en holistisk och effektiv process där jag hjälper dig att hitta din kärna – det som verkligen är du. Jag vägleder dig i det du behöver för att ta dig vidare i livet eller med ditt företag, hjälper dig att hitta inspirationen och idéerna, frigöra blockeringar, rädslor och negativa tankar. Processen förändrar dina gamla mönster och höjer din vibration, den optimerar hälsan, kraften och fokuset. Det är dags att leva dina drömmar och utveckla din potential nu! Den coaching jag erbjuder är en unik process som är resultatet av all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under årens lopp.

Anledningen till de snabba och djupa förändringarna är att man under processen hittar orsaken till problemet/problemen och åtgärdar det/dem och omprogrammerar med nya, bättre vanor och tankar. Du upplever en klarhet och mer energi. Du blir inspirerad och motiverad. Coachingen hjälper dig också att hitta din inre styrka och öka din intuition. Du triggas inte längre av förflutna händelser och du kan snabbt känna att nya tankar har kommit på plats vilket gör att du kan optimera din hälsa,  känna dig trygg i dig själv och får en nytändning i ditt liv med nytt fokus och en ny väg.

Jana har så mycket att dela med sig av. Hon är som en vandrande kunskapsbank! Den kunskap och erfarenhet inom områdena hälsa och personlig utveckling som hon har är otroligt stor och hon är engagerad, noggrann och skicklig på det hon gör.

Joakim Kyllengård

Vad du kan få hjälp med

Hitta din livsväg

Hitta din livsväg och lev på den! Gör skillnad i världen på ditt vis.

Optimera din hälsa

Vänd din ohälsa till hälsa! Oavsett vilka hälsoutmaningar du har så kan du vända dem.

Eget företag

Låt ditt frihetsbehov ta plats i ditt liv – starta eget, eller få hjälp att utveckla ditt företag, på villkor som fungerar för dig.

Du är här av en anledning

Det finns ingen slump – vad fick dig att läsa denna sida? Du vill skapa en förändring i ditt liv, eller hur? Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig, samt om du och jag är ett bra team. Boka nu genom att kontakta mig via länken nedan.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny