Holistic transformational COACHING

What you seek is seeking you.

Rumi

Coaching för dig

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt undermedvetna, ditt automatiserade jag. Dina djupaste övertygelser finns där och styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt medvetna sinne och ditt undermedvetna sinne inte samarbetar och är i samklang med varandra så upplever du motstånd i ditt liv med rädslor, frustration, ilska, oro, dåligt självförtroende etc, som ett resultat.

Med Holistic Transformational Coaching hjälper jag dig att förändra dina tanke- och känslomönster, frigöra dig från dina mentala hinder och istället hitta din kärna – det som verkligen är du och leva utifrån den du verkligen är. Coachingen hjälper dig att känna dig fri från begränsande präglingar och ger dig mod och inspiration att skapa ett nytt liv. Jag vägleder dig i det du behöver för att ta dig vidare i livet, hjälper dig att hitta inspirationen och idéerna, frigöra blockeringar, rädslor och negativa tankar. Coachingen rensar dina gamla mönster och höjer din vibration (så att du åter kan vibrera i din rätta frekvens), den optimerar hälsan, kraften och fokuset. Det är dags att leva dina drömmar och utveckla din potential nu, om du inte redan gör det! Den coaching jag erbjuder är holistisk och anpassad till det du behöver och önskar.  Den har tagits fram utifrån all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under årens lopp.

Anledningen till de snabba och djupa förändringarna är att vi hittar orsakerna till problemet/problemen och åtgärdar det/dem och omprogrammerar med nya, bättre vanor och tankar. Du upplever en klarhet, lätthet och mer energi. Du blir inspirerad och motiverad. Coachingen hjälper dig också att hitta din inre styrka och öka din intuition, hjälper dig att se vägen framåt och du slipper famla och känna osäkerhet i vart du ska. Du triggas inte längre av förflutna händelser och du kan känna att nya tankar kommer på plats vilket gör att du kan optimera din hälsa, känna dig trygg i dig själv och du får en nytändning i ditt liv med nytt fokus och en ny väg.

Vid hälso-obalanser så kompletterar jag även med råd om kost (anpassat just för dig såklart) och kosttillskott, med mera, utifrån det som ger dig de bästa resultaten för ditt välmående.

Jana har så mycket att dela med sig av. Hon är som en vandrande kunskapsbank! Den kunskap och erfarenhet inom områdena hälsa och personlig utveckling som hon har är otroligt stor och hon är engagerad, noggrann och skicklig på det hon gör.

Joakim Kyllengård

Vad du kan få hjälp med

Fri och balanserad
Frihet och hälsa
business-1067978_1920

Optimera din hälsa

Vänd din ohälsa till hälsa! Oavsett vilka hälsoutmaningar du har så kan du vända dem.

Hitta din livsväg

Hitta din livsväg och lev på den! Gör skillnad i världen på ditt vis. Välj att leva utifrån den du är.

Eget företag

Låt ditt frihetsbehov ta plats i ditt liv – starta eget, på villkor som fungerar för dig.

”If you get the inside right, the outside will fall into place.”

Eckhart Tolle

PERSONLIG Coaching - paket

För att du ska uppnå så bra resultat som möjligt i din förändring så har jag konstaterat att flera sessioner fungerar bättre eftersom de flesta behöver få hjälp både med att frigöra blockerande tankar och känslor, få in bra rutiner i nuet samt ta stegen framåt. Här hittar du den lösning som passar just för dig.

Du har hittat hit av en anledning

Vad fick dig att läsa denna sida? Du är redo för förändring i ditt liv, eller hur? Du är redo att vara den du verkligen är. Då är det nu du ska boka en kostnadsfri telefonsession på 30 minuter med mig för att få lite guidning på din väg och se om vi är ett bra team! Låt inte ditt bästa liv vänta mer – ta chansen att få hjälp med att förändra ditt liv nu genom att boka via länken nedan.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny
×
×

Kundvagn