Holistic transformational COACHING

What you seek is seeking you.

Rumi

Coaching för dig

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt automatiserade, präglingsstyrda jag. Det styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt präglingsstyrda jag inte är i samklang med din själs kärleksfulla syn på dig själv, dina önskningar och livet, så upplever du motstånd i ditt liv med rädslor, frustration, ilska, oro, dåligt självförtroende, obalanser i hälsan etc, som ett resultat.

Med Holistic Transformational Coaching hjälper jag dig att förändra dina tanke- och känslomönster, frigöra dig från dina mentala hinder för att istället vara det som verkligen är du och leva utifrån den du verkligen är. Coachingen hjälper dig att känna dig fri från begränsande präglingar och ger dig mod och inspiration att skapa det liv du önskar leva. Jag  hjälper dig att höja din vibration och återta din egen starka kraft. 

Coachingen jag erbjuder är holistisk och har tagits fram utifrån all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under alla år som jag jobbat med klienter och mig själv.

Jag jobbar med dig via Zoom – ett smidigt sätt som gör att du slipper åka någonstans och kan vara hemma och sitta i din favoritfåtölj men ändå känna att coachingen nästan blir som om vi hade träffats. Ett annat alternativ är, om det passar dig bättre, att jag kommer hem till dig. Den lösningen gäller inom Västerås, eller beror på vilken coaching du vill ha. Se längre ner på sidan.

Välkommen att boka en första kostnadsfri session på 30 minuter via telefon. Ett bra sätt för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig men också för att ge dig en liten session och för att se om vi fungerar bra tillsammans inför eventuell fortsatt coaching.

Jana har så mycket att dela med sig av. Hon är som en vandrande kunskapsbank! Den kunskap och erfarenhet inom områdena hälsa och personlig utveckling som hon har är otroligt stor och hon är engagerad, noggrann och skicklig på det hon gör.

Joakim Kyllengård

Vad du kan få hjälp med

Frihet och hälsa
Din livsväg
Attrahera din livskamrat

din hälsa

Vänd din ohälsa till hälsa! Må bättre och få mer energi.

din livsväg

Bli klar över din livsväg och lev på den! Välj att leva utifrån den du är.

livskamrat

Attrahera livskamraten, den person som verkligen är rätt för dig.

”If you get the inside right, the outside will fall into place.”

Eckhart Tolle

Olika former av Coaching

Jag erbjuder både personlig coaching och olika program och kurser. Vilket passar dig bäst? Personlig coaching innebär coaching via Zoom eller hembesök*. Om du hellre vill ha både material att studera hemifrån och en liten del personlig coaching så erbjuder jag program. Se vidare här. Mer kommer efterhand.

För bästa resultat vid personlig coaching så rekommenderar jag coachingpaket eller intensivcoaching. Storleken på paketen får du mer information om under den kostnadsfria telefonsessionen. Intensivcoaching innebär flera timmar under flera dagar i sträck och passar bra för coaching kring livsvägen. 

 

* Hembesök gäller inom Västerås, eller inom 40 mil från Västerås vid intensivcoaching.

Vill du veta mera om min coaching? Klicka vidare nedan för att boka ett telefonsamtal med mig.

Du har hittat hit av en anledning

Vad fick dig att läsa denna sida? Du är redo för förändring i ditt liv, eller hur? Då är det nu du ska boka en kostnadsfri telefonsession på 30 minuter med mig för att få lite guidning på din väg men också för att se om vi är ett bra team för eventuell vidare coaching. Inga förpliktelser.

 Ser fram emot att samtala med dig.

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny
×
×

Kundvagn