Jana

Hälsan är den viktigaste resurs vi har – utan den fallerar mycket i våra liv. Vi vill ha energi till att göra det vi älskar och leva ett liv i glädje, inspiration och passion, och vi vill må bra i våra relationer och orka prestera bra på jobbet. Jag möter människor i min coaching med skiftande önskemål om hjälp – det kan handla om relationer, rädslor, problem att hitta sin livsväg och de som vill driva eget företag etc. Andra klienter som jag möter har hälsoproblem. En del av dem med hälsoproblem har obalanser som räknas som kroniska inom skolmedicinen. Exempel är klienter som lider av konstant trötthet, värk i kroppen, allergier mm. En del av dessa har tappat självförtroendet och kreativiteten och vet inte vad de ska göra. Att leva ett liv som begränsar tillvaron kan vara utmanande och det är många som möts av oförståelse från omgivningen. Särskilt de som lider av något som inte syns….

Jag har varit intresserad av hälsofrågor sedan jag konstaterade att sjukvården aldrig kunde hjälpa mig att bli frisk. Det är över 25 år sedan nu. Jag har läkt mig själv från ett flertal obalanser och idag har jag många verktyg som jag tycker är effektiva för att bli frisk.

Många som är sjuka kan känna orättvisa i att en del kan äta vad som helst, leva hur som helst och ändå må toppenbra, medan de själva måste tänka på vad de stoppar i sig, hur mycket de sover etc, för att kunna må skapligt bra. Vad beror detta på? Har dessa personer manifesterat sitt tillstånd själva? Eller har de valt att födas med obalanser? Är det generna? Många frågor med flertalet olika svar beroende på vem man frågar. Det är nästan en självklarhet för de flesta att den sista frågan har svaret ”ja vi styrs av våra gener”. Det finns dock mycket information och studier som idag som visar att vi kan påverka våra gener med tankens och övertygelsens kraft framtagna av duktiga forskare. Bruce Lipton, en stamcellsforskare, är en av dem. Hans upptäckter, som strider mot den etablerade vetenskapliga uppfattningen att livet styrs av generna, har fördjupat en av dagens viktigaste studieområden inom hälsa, epigenetiken. Två viktiga vetenskapliga publikationer som kommer från dessa studier fastställer de molekylära vägar som förbinder sinnet och kroppen. Många efterföljande vetenskapliga rapporter från andra forskare har sedan dess validerat hans begrepp och idéer.

Det finns mycket vi själva kan göra för att bli friska. Kroppen är byggd för att vara självläkande och vi besitter en otrolig förmåga att faktiskt göra oss själva friska bara vi hittar rätt verktyg och väg att gå. Jag jobbar holistiskt med en unik process som snabbt kan transformera ohälsa till hälsa. Jag brinner för att dela med mig av min kunskap och hjälpa människor och delar gärna med mig av min erfarenhet och kunskap om vad det finns för orsaker till obalanser i hälsan och hur vi kommer tillrätta med det – inte den mest konventionella vägen, snarare mer udda, men effektiv. Om du är intresserad av att göra en transformerande healingresa under 6 veckors tid och få tillgång till bra kunskap och verktyg, få ett bredare perspektiv och ta dig själv till ett helt annat läge så är du varmt välkommen att läsa mer om programmet här.

© 2018 Jana Livenmark

DISCLAIMER & integritetspolicy

×
×

Kundvagn

Varukorg