Personligt coachingprogram
-Hälsa för livet-

Hälsa för livet - ett personligt coachingprogram

Ett 5-veckors transformationsprogram för din hälsa och personliga utveckling. Personlig coaching är den mest effektiva och snabba vägen till transformation. Satsa på ett friskare liv med mycket energi och börja ta för dig mer av livet. Röj undan det som hindrar din läkning och utveckla din intuition för att veta vad du mår bäst av.

Du får under programmets gång både personlig coaching och coaching via personligt anpassat skriftligt material och ljudfiler. Ett inspirerande program, som innehåller allt du behöver för ditt välbefinnande nu och för framtiden! 

Programinnehåll:

 

  • Få klarhet i varför du har hälso-obalanser 
  • Hitta ditt guidningssystem
  • Personlig coaching som utförs via Zoom med antingen en Hypnos-session eller personlig coaching utifrån vad som passar dig 
  • Ytterligare coaching via Zoom, telefon och via text- eller röstmeddelanden under vardagar samtliga 5 veckor för frågor och guidning.
  • En för dig anpassad, potent hypnomeditation att lyssna på som förändrar dina tankemönster, rensar gamla övertygelser och höjer din frekvens. 
  • Ytterligare en kraftfull hypnomeditation som effektivt transformerar din hälsa. 
  • Individuellt anpassat kost- och kosttillskottsprogram som stöttar din läkning.
  • Skriftligt material om hur du effektivt transformerar din hälsa ur ett helhetsperspektiv.
 
Erbjudande till och med 31 oktober: 4 900 SEK
 
Ordinarie förmånliga investering: 5 900 SEK
 
(Programmets värde är ca 9 200 SEK vid köp av separata delar)

 

Startdag efter överenskommelse. Du anmäler dig till programmet genom att fylla i formuläret via länken nedan. Din anmälan är inte bindande. Programmet inleds med ett telefonsamtal. Först efter det så tar vi ett beslut om ett samarbete. Personkemin är viktig för ett bra resultat.kraf 

Genom att fylla i uppgifterna i din anmälan så godkänner du hanteringen av dina personuppgifter. 

Jana har hjälpt mig att avsevärt förbättra min hälsa och mitt välmående. Jag har också fått en mer positiv syn på tillvaron och tänker annorlunda.

Innan jag kom i kontakt med Jana så var jag ständigt trött och kunde sova många timmar varje natt, och även sova på dagen. Jag led av dåligt minne, dålig sömn, mycket utslag och torr hud. Har haft problem med mage pga. Crohns.

Nu sover jag bra, är piggare, behöver inte sova på dagen och behöver färre timmars sömn per natt. Jag är mer harmonisk och har mer energi. Magen mår mycket bättre, jag har fått bättre vanor, äter bra mat och tack vare det har jag gått ner ca 10% i vikt. Huden mår toppen – inga utslag längre och mjukare, lenare hud. Håret är också i balans. Förut blev det snabbt fett.

Om du vill förbättra din hälsa och ditt välbefinnande så kan jag varmt rekommendera Jana. Hon är mycket kunnig, erfaren och professionell. Hon inspirerar, motiverar och hennes glada sätt smittar av sig.

Anonym man, Västerås

Genom att fylla i uppgifterna i din anmälan så godkänner du hanteringen av dina personuppgifter. 

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Denna websida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. När du surfar på websidan så godkänner du dem.

Registrera dig för att
få nyheter & Erbjudanden

Få ett kostnadsfritt 3-dagars detoxprogram som rensar ut slagg och toxiner ur din kropp. Ett effektivt program att använda om och om igen.

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du hanteringen av dina uppgifter samt godkänner att ta emot nyheter och erbjudanden.