FAQ

Svar på de mest frekventa frågorna

Ja, jag använder hypnos som en del av mina coachingprogram. Den används ofta, men inte för all coaching och är en mycket effektiv del i coachingen som jag tillhandahåller.

Nej, du kan när som helst välja att gå ur hypnosen. Du har kontroll över situationen och är medveten om din omgivning.

Du behöver aldrig oroa dig för detta. Alla kan uppnå en djup avslappning och får resultat oavsett på vilken nivå i tillståndet de befinner sig.

Ja, det gör jag ofta om jag använder mig av hypnos eftersom regressionen är en viktig del för att få snabba och bra resultat för vissa problem. Genom att ta reda på vad i det förflutna som hindrar dig i dina val och handlingar och ändra på hur du ser på dessa händelser, så befrias du från dessa blockeringar och upplever en lättnad.

Absolut! Jag har tystnadsplikt och alla handlingar hanteras utifrån GDPR. När vår avtalsperiod är över så raderas allt utom din e-postadress.

Du behöver inte dela med dig av all information som kommer upp för att få dina problem lösta, men du behöver tala om hur informationen påverkar dig.

Det kan hända att du upptäcker en traumatisk händelse i ditt förflutna, men du återupplever inte den händelsen igen, utan tittar på händelsen som om du skulle titta på en film. Det handlar om att frigöra sig från blockeringar och neutralisera händelsen. Du blir inte längre påverkad av det som du tidigare upplevde som ett trauma.

Du behöver inte oroa dig för det. Jag kan vägleda dig till att hitta det du söker. Jag hjälper dig att ta dig från var du befinner dig idag, till var du vill vara – oavsett om du vet ditt syfte och mål eller inte.

Ja, jag kan vägleda dig och hjälpa dig hitta vägen framåt, få fram idéer, få en tydlig struktur och handlingsplan, vad som är viktigt att tänka på etc.

Jag jobbar huvudsakligen med människor i åldern 30-60 år, som vill förändra sina liv och leva utifrån sin unika livsväg och syfte. Jag hjälper dem som vill uppnå bättre hälsa och få mer inspiration i livet samt att hitta sin inre styrka och självkänsla. Jag jobbar gärna med dem som vill starta upp eget företag, men också med dem som redan gjort det, men har svårt att få igång verksamheten på ett bra och lönsamt sätt.

Health is an asset without equal

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Varukorg