COACHING

What you are living, is the evidence of what you are thinking and feeling. Every single time.

Abraham Hicks

Coaching med effektivitet och resultat

I ditt dagliga liv styrs du huvudsakligen av ditt undermedvetna. Dina djupaste övertygelser finns där och styr dina tankar, känslor och handlingar. Om ditt medvetna sinne och ditt undermedvetna sinne inte samarbetar och är i samklang med varandra så upplever du motstånd i ditt liv med hälsoproblem, psykiska obalanser, rädslor, frustration, ilska etc, som ett resultat.

Holistic Transformational Coaching är en holistisk och snabb process där jag hjälper dig att komma åt dina underliggande övertygelser och transformera dem, förändra dina energier, få bort blockeringar, få dig inspirerad och fokuserad. Processen innehåller flera mycket kraftfulla verktyg och läkningsmetoder som hjälper dig att snabbt förändra dina gamla mönster, höja din vibration och ta dig från var du är nu, till var du vill vara. Den coaching jag erbjuder är en unik process som är utsprungen ur all den kunskap, utbildning och erfarenhet som jag har samlat på mig under årens lopp. Ett av verktygen som jag använder i min process är hypnos.

Anledningen till de snabba och djupa förändringarna är att man under processen hittar orsaken till problemet/problemen och transformerar det/dem och omprogrammerar med nya, bättre övertygelser och tankar. Du upplever en klarhet och förståelse och neutraliserar det som triggar. Du blir inspirerad och motiverad och du får mer energi. Coachingen hjälper dig också att hitta din inre styrka och öka din intuition. Du känner inte längre motstånd och du har nya tankar vilket gör att du kan återfå din hälsa, frihet och uppnå dina mål och drömmar. Du blir medveten om dina styrkor och förmågor och får en nytändning i ditt liv med nytt fokus och en ny väg.

Min process är baserad på Attraktionslagen (LOA) och vetenskapliga studier från neurovetenskap, epigenetik och neuroplasticitet.

HOLISTIC TRANSFORMATIONAL COACHING PAket

Jag vill att du ska få ut mesta möjliga av den coaching jag erbjuder. Därför har jag satt ihop coachingpaket som är framtagna för framgång inom olika delar av livet och även för företagande och entreprenörskap. Kontakta mig för att få veta mer om dessa paket och vad som kan passa just dig. Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig, samt om du och jag är ett bra team.

Jana Livenmark

Every time you deny a desire, ignore a passion, neglect a true calling or silence a truth within you, your spirit fades. Follow your bliss!

Gordana Biernat

Stäng meny