Aktuellt just nu

Hålla sig frisk i en tid av utmaning

I denna tid av rädslor hos människor så behövs tillit och förstärkning av immunförsvaret. Media utmanar människors känslor och skapar mer rädslor och stress än nödvändigt, som i sin tur försvagar det naturliga försvaret hos individen.

Som en hjälp i dessa tider får du mitt e-häfte om hur du stärker ditt immunförsvar och ökar ditt välbefinnande. Du får råd som hjälper dig att vara frisk och höjer ditt immunförsvar. Du får också de bästa tipsen på kosttillskott och preparat  för ett starkt immunförsvar och god hälsa. Klicka på knappen nedan för att ladda ner e-häftet.

Hypnosinspelning för Immunförsvar och välbefinnande​

Jag erbjuder just nu även en kraftfull hypnosinspelning med brainwave entrainment musik i alphastadiet (mp3-fil att ladda ner) som stärker ditt immunförsvar, förbättrar dina organs funktioner och ökar ditt välbefinnande. Brainwave entrainment musik får dig att lättare komma in i rätt frekvenser och ta in informationen bättre. Hypnosinspelningen får du till ett pris som du bestämmer själv. 

Hypnos och meditation är två bevisat effektiva metoder för att balansera sig och sin hälsa. Tankar och känslor påverkar vårt immunförsvar oerhört mycket. Genom att förändra tanke- och känslomönster samt förbättra kroppens funktioner så ändras kroppens fysik.

Omprogrammering av tankar och känslor, äta bra mat och inta rätt kosttillskott, samt ägna sig åt någon form av motion och vistelse i naturen blir en effektiv helhetshjälp. Enkla och snabba medel som bidrar till att hålla dig frisk och välmående, samt stärker din intuition så att du själv vet vad som är det bästa för just dig och din kropps välbefinnande.

Så här gör du för att få din hypnosinspelning:

  1. Swisha valfritt belopp genom QR-koden nedan.
  2. Maila mig här om att du har betalat så får du tillgång till hypnosinspelningen.
Starkt immunfösvar och välmående